du säger att kärleken aldrig var till för dig

Som den periodere jag är när det gäller det här med att blogga så har jag ett meddelande till er och det är att ni inte behöver kika in här igen eller iallafall på ett bra tag, för det kommer ändå inte att uppdateras mer. Tack till er som följt bloggen och droppat fina komplingar, vi hörs säkert igen någon gång i framtiden.



italien del ett - grotta azzurra





 
 

fint

"Jag vinglar fram, förbannar mig själv onykter som jag är. Och du är med mig, hela tiden, även om du inte vet om det. Du är där inne, längst inne i mitt hjärta med allt annat som jag tycker om. Vad tycker jag om? Med fingrarna till hjälp försöker jag för mig själv rabbla upp allt som jag tycker lika mycket om som dig. Men jag kommer upperbarligen inte på någonting annat för hur mycket jag än försöker och vill hålla upp alla mina tio fingrar, lyckas jag bara hålla uppe tre. Ett för dig och två för cigaretten som ersätter dina läppar mot mina."
 
Hittade den här på någon blogg och tyckte den var väldigt fin så ville dela med mig utav den, tyvärr har jag ingen källa på varifrån texten kommer men precis såna här texter älskar jag verkligen. Älskar starka och fina texter, egentligen behöver de inte vara så känslosamma de kan liksom handla om en skogspromenad för allt handlar om sättet de är skrivna på, skulle verkligen vilja hitta någon bra blogg som skiver mycket fint så har ni något tips får ni gärna komma med det!

en sommarkväll i juli & vattenskidor



 


 

I'm not your toy

Gårdagen bjöd på sommarlovets sista utgång tillsammans med Sara, Cecilia och Benjamin. Satan i gatan vilken blöt men rolig kväll det blev. Nu ska jag strax kila iväg till Romstad för att hänga lite med cicci i några timmar. Maja kommer även hem från Strömstad ikväll, och inte bara hem till Karlstad utan hem till mig för att sova här, megamyz!!

 

två bilder från igår

Tänkte kompensera er för den dåliga uppdateringen med att lägga upp två inlägg på raken. Måste bara fråga er en sak, tycker ni att jag använder ett formellt och annorlunda språk här på bloggen? Fick nämligen höra av en kär vän att jag skriver på ett väldigt annorlunda sätt tydligen?? Jag själv tycker såklart inte det då jag alltid skriver på ett och samma sätt liksom, men tycker ni att jag formulerar mig och skriver på ett annorlunda sätt?? Kul att veta isåfall, haha. Nu ska jag strax sticka iväg på ett möte, är inte ett dugg sugen egentligen men plikten kallar, dissar bussen för cykeln och får mig även 22km:s motion på köpet. WEY.

 
 
 
 

EMMAS BILDER










 
Ett par bilder från förra onsdagen när vi var hos Jossan och grillade lite gottigheter med goa tjejer. Har inte uppdaterat på ett dag och det för att jag inte har haft någon möjlighet. Jobbade min sista arbetsdag för det här sommarlovet i onsdags och efter det åkte jag raka vägen upp till Värmskog för att plocka svamp med mormor och sova ut ordentligt i ett par dagar. Stannade där ända tills igår då jag åkte hem för att åka på en tjejkväll hos Emelie. 13 tjejer samlades hos Emelie för att leka lite leker och ha det allmänt trevligt ihop. Emelie och Linnea hade dessutom bakat massa gottigheter och köpt mängder med godis vilket vi andra vekligen uppskattade! 

PIP 2013























 
Kom på att jag inte har lagt ut några bilder från pip ännu så här får ni några softa från någon solig eftermiddag på campingen.

sommarens två favoritlåtar



Dessa två låtar är de två mest spelade låtarna ifrån min lista här under sommaren. Båda två är bara så himla softa och nice. Tycker dom ger värsta sommarkänslan, speciellt den första. Så har ni mot all förmodan inte hört dem ännu så borde ni verkligen lyssna. 

09:08

 
En fräsch mashmallowbild på mig och Emma, hittade den på Josefines blogg. Åt lunch med fyra tjejer i från klassen i onsdags och på kvällen åkte jag till Josefine för att grilla bananer och mashmallows med en hel hög med brudar. Emma hade med sin nya supernajsiga kamera som jag förövrigt är så avundsjuk på, så jag hoppas på att jag ska få låna lite bilder av henne så småningom. Verkligen en mysig sommarkväll, tack Josefine!! 

URBAN CONE



 
Över en månad sedan nu. Pommes vad fort tiden går alltså, har svårt att bestämma mig vilka som var bäst på pip men det måste nog förutom Håkan då såklart ha varit Urban Cone, Panda da Panda & Maskinen. Shout out louds var riktigt bra live också, även fast de är ett band som jag inte lyssnar så mycket på annars men dom imponerade verkligen.

2013-08-06

 



Åkte som ni vet ner till kusten i torsdags, spenderade halva dagen i Grebbestad och halva dagen i Smögen. Jobbade 16 timmar i streck i fredags, om nu barnvakt räknas som jobb. Annars har jag inte gjort så mycket i helgen, har gått på Känn Ingen Sorg med Lina, köpt mat från Mongolian tillsammans med Anna & Karolina och tagit ett kvällsdopp i Kissviken med Jossan. Idag jobbade jag även på Carli för sista gången det här sommarlovet. Jobbade inte alls lika länge som det var tänkt då jag fick värsta migränen och tvingades åka hem redan vid lunch. Har aldrig haft migrän i hela mitt liv så det var en ny upplevelse, hemskt var det iallafall. Förstår inte att det här sommarlovet redan är slut i princip, herregud så fort det har gått!!

FYRA ÅR

zPGt2c on Make A Gif, Animated Gifs
 

körkortstankar

Idag är det 6 månader och 3 dagar kvar till jag fyller 18. Har redan börjat stressa ganska mycket kring det här med körkort. För mig är det självklart att jag ska ta det absolut max två månader efter det att jag har fyllt år för jag vill verkligen ta det så fort som möjligt för körkort är något som jag har längtat efter hela livet. Det handlar väl mest att jag måste lyckas tajma in det med alla prov i skolan osv. Efter sommarens bravader har det även blivit som så att jag måste betala mitt körkort helt själv vilket är lite bittert men inget större problem egentligen. Har gjort en lista över vad allt kommer kosta och räknat ut att mitt körkort kommer kosta mig ca 8025kr då jag har bestämt mig för att inte ta en enda teorilektion. Känner att det är onödiga pengar då jag faktiskt kan och vet hur man pluggar vid det här laget. Så det är lika bra att läsa boken själv istället för att gå på fem lektion där du får boken uppläst känner jag. Jag vet att Cassandra gjorde precis likadant och kan hon kan jag. Hon är lite utav min förebild när det gäller att ta körkort nämligen haha. Riskettan har jag bokat in nu och den ska gå idag om två veckor. Har även tagit ut och lagt undan 8000kr från min sommarjobbslön till just körkortet. Så dom ligger nu i ett kuvert märkt med körkortspengar så att jag inte ska bränna upp dom på massa skit, blir lätt att hela lönen bara försvinner annars men nu har jag dom iallafall undanlagda vilket känns bra. Vet egentligen inte varför jag skiver ett blogginlägg om det här kanske för att visa för mig själv att jag ska klara det här heja hanna hejaaaaaa.

Riskettan 600:-
Halkbanan 1750:-
9 körlektioner 3950:-
Uppkörningen 800:-
Hyra bil på uppkörningen 600:-
Teoriprovet 325:-

Totalt: 8025:-



RSS 2.0