BEYONCE

Har så extremt mycket jag vill skriva så vet inte riktigt var jag ska börja. Har utan tvekan haft ett av de bättre dygnen i mitt liv de här två dagarna i Stockholm. Allt har bara varit så jäkla äg, helt ärligt. Beyonce var så sjukt otroligt jäkla bra så det går inte att beskriva. Stämningen var magisk och det var så himla mäktigt så jag fick inte fram ett ord bara stod och grät så jag skakade när jag såg henne träda in på scnen. Låter så himla töntigt när jag skriver det och jag blev själv väldigt chockad över min egna reaktion måste jag erkänna men alltså det gick inte att hantera det var så himla pampigt, mäktigt, fint och bra på alla sätt. Run the world, end of time, single ladies och I miss you var mina favoritnummer. Blev så oerhört besviken på att hon inte körde I was here det var verkligen en besvikelse men jaja man kan inte få allt. Släpade även med mig kameran men den beslag tog Globen så har tyvärr inga bilder att lägga ut så får hänvisa till min instagram där man kan se vad jag och Emma har haft för oss senaste timmarna, så sjukt jäkla roligt dygn verkligen, som avslutades på bästa sätt på ett väldigt oväntat men roligt sätt genom Stockholms gator. 

 


 
 
 

I WAS HERE

 
"Sitter med rysningar och tårar i ögonen för 23783 gånger till detta underbara klipp. Finaste Beyonce, finaste låten, finaste budskapet. Allt är bara så jävla fint" som Jossan skrev. Instämmer med henne till 100% och tanken på att jag ska få se det här live imorgon är så mäktig så jag vet inte vad jag ska ta mig till,  QWEOWQEJOQ!!!!!

bilder från grillkvällen

Idag blev det klart att jag har fått sommarjobb. Har bland annat fått kommunalt jobb som sommarforskare på universitetet. Det var väl inte direkt det jobbet jag önskade mig mest av alla om man säger så, men vad jag har hört så ska det tydligen vara väldigt slappt. Är ytterst tacksam över att jag har fått något jobb överhuvudtaget då det såg väldigt mökt ut på den fronten ett tag. Sen fick jag även bekräftat av Carli Choklad att jag ska få jobba hos dom drygt tre veckor i sommar vilket gjorde mig väldigt väldigt glad då det var drömmen för sommaren typ. Åh vilken lättnad. På onsdag är det äntligen dags för Beyonce som jag längtat efter i bra många veckor nu, och i helgen är en klassfest inbokad, wiiiiiii.






 
kom på att jag inte har lagt ut bilderna från grillkvällen vi hade med några klassisar för ett tag sedan. Blev väldigt dålig kvalite på bilderna men gillar dom skarpt ändå bara för alla är så glada och fina. 
 

Hagaparken

 

Hamnade i Hagaparken imorse i väntan på att affärerna skulle öppna, väldigt fint där faktiskt. Trots att det ösregnade hela eftermiddagen så har Stockholm levererat ur alla perspektiv och jag längtar redan tills jag ska dit igen, vilket är på onsdag lättare sagt. Vi avslutade vår vistelse med en morsdagsmiddag på Melkers mysiga restaurang Grill, vilket var oerhört gott. Sen körde jag oss mer än halva vägen hem och det gick mindre bra om man säger så, men hem kom vi iallafall. Har verkligen haft en kanonbra helg med underbar mat, riktigt bra shopping och mysig tid ihop med min kära familjen, massa kärlek till dem. Nu väntar sängen puss godnatt!


Stockholm Stockholm världens stad

Befinner mig i min absoluta favoritstad efter New York, nämligen Stockholm. Vädret är på topp och shoppingen lika så. Har bland annat köpt en jättefin body som jag suktat efter väldigt länge. Nu ska vi snart ut och käka och imorgon väntar ännu mera shopping och något utflyktsmål om jag känner min mor rätt. Sen ska eventuellt JAG ska köra oss hem till Karlstad.


oliwer

Sov i princip ingenting inatt då jag höll på att hosta upp mina egna lungor och hade för mycket ångest för att kunna sova. Idag har jag vandrat runt som i the walking dead och mer eller mindre avslutat matte 2c-kursen, SKÖNT. Som belöning för det väntar en helg i Stockholm med familjen + mormor. Har bara 4 viktiga saker kvar i skolan innan sommaren, sen har jag lyckats ta mig igenom det första året på naturvetenskapsprogrammet. Egoboost. Har dessutom lyckats göra ett par viktiga ärenden nu på eftermiddagen, bland annat boka och förhandla pris med en trollkarl till USEKS projekt som går av stapeln den 6 juni. Avslutar dagen med att sitta barnvakt åt mini hela kvällen, cash is king. 


 

KUBB







Tre bilder ifrån förra lördagen då jag tillsammans med dessa tjejer grillade och spelade kubb. 


I can be your coffee on a Monday morning







Har haft en väldigt lugn helg. Vaknade upp bredvid Sara i lördags, hon åkte hem ganska tidigt och jag åkte till Carli för att sleva glass i några timmar. Fram mot kvällen mötte jag upp tjejerna ovan + Sara för att picknicka utanför Miss Li's utomhus konsert i Mariebergsskogen, gillar henne skarpt faktiskt.

dig älskar jag

 

SOMETHING I NEED



1. fina körsbärsträd 2. nya klänningen som jag invigde förra helgen. 3. lunch på sandgrund med min majsboll 4. en bild från när mamma och pappa tvingade med mig på 10km på kilenegården en lördagmorgon.

Vad har jag gjort sen sist egentligen? Har haft väldigt roliga helger med mina giiiirls, vissa mer lyckade än andra om man säger så. Jobbat på sjökvistens 2 gånger. Bockat av fysikprov, kemiprov, biologiprov, alla NP i svenska och engelska från det milslånga provschemat, ätit massvis med glass och jordgubbar, haft dansuppvisning i sundstaaulan som faktiskt gick riktigt bra trots omständigheterna, klippt mig och slingat håret, invigt grillen för i sommar, satt upp studsmattan, cyklat 2 mil runt hammarö med Lina, gått massa powerwalks och även kommit igång med träningen på allvar efter att nu i efterhand ha fått reda på varför mina diskar blev vattenfyllda. Spelat kubb ett par gånger, haft ett par grillkvällar med olika tjejer och som vanligt pluggat som en gnu.

OKEJ NU JÄVLAR

några bilder från telefonen de senaste veckona, insåg nu att jag är väldigt dålig på att ta kort kameran ligger och samlar damm här hemma. Men ska försöka bättra mig, så länge får ni nöja er med mobilbilder från senaste veckodagarna.





1. grillkväll med klassisar 2,3 fika med klassisar. 4,5,6. fikafikafika 7. frukt och chocklad vid älven med bästa hagbemma 8. danspass 9. skåran & dani på toget 13,14,15 dansuppvisningen.

världens finaste låt.


att blogga eller inte blogga?

en fråga jag har funderat på många gånger i mitt liv. Läser en mängd andra bloggar och känner bara hur extremt dålig jag själv är på att blogga. Lägger ut tråkiga inlägg med halvkassa bilder och uppdaterar extremt dåligt så egentligen borde jag nog lämna bloggvärlden till dom som verkligen kan sin grej. Fast grejen är att jag bloggar inte för att bli bloggare eller för någon annans skull, jag bloggar för att ha någonstans att förvara och publicera mina bilder och för att skriva upp saker jag själv vill kunna gå tillbaka och läsa någon gång i livet. Så ja efter många om och men har jag kommit fram till att jag nog ska ha bloggen vid liv trots allt, fast absolut inte med daglig uppdatering utan när jag känner för det. Nu vet ni, följ mig på bloglovin så slipper ni kika in i onödan. PUSSAR

 




RSS 2.0