SURFERS PARADISE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Som sagt mötte vi cyklonen påväg till Surfers Paradise (Gold coast). Det varnades om 40cm regn och vindar upp mot 50m/sek. Vi kände därför att sova i bilen och taktältet inte kändes så jättebra, så vi tog in på ett lägenhetshotell. Mitt i centrala surfers paradise, med två sovrum, 105 kvm och en stor balkong mot havet. Så hiiiimla härligt & välbehövligt efter en hel månad i bilen. Få sprida ut sig, packa om väskan & tvätta exakt allt. Ha tillgång till ett stort kök med stor kyl och ugn, så man kan laga ordentlig och nice mat. Och som pricken över i även tillgång till gym, pool & jacuzzi. Otroligt nice & välbehövligt! Vi njöt verkligen maximalt. 

 

Surfers Paradise i sig var supermysigt. Som Emma sa så passade vi in bättre där, i Sydney var alla så himla stylade och snygga, så man skämdes nästan när man gick runt i våra slitna gympaskor. I surfers var det dock mycket mer avslappnad vibe och inte lika storstadigt, vilket vi gillade. Så när cyklonen passerat och alla affärer åter öppnade hängde vi såklart mycket i stan och på stranden. Shoppingutbudet var riktigt nice så vi var lyckliga allihop.  Vi åkte upp i Q1 tornet också, som är Australiens högsta byggnad. Svindlande vacker utsikt därifrån. En dag åkte vi till Dreamworld också, en tema/nöjespark. Det var jättekul även om det inte var i närheten av Universal Studios i Singapore, ingenting kan nog någonsin slå det tror jag. Vi bytte även ner oss och lämnade vår älskade lägenhet för en camping som låg mitt bland skyskraporna bara någon kilometer från centralaste centrum. Det var en bisarr upplevelse att tälta omringad av så höga och fina byggnader, Marriott låg precis bredvid campingen liksom... haha. Endast i Australien.

 

 
 
 











Kom ihåg mig?




Hejhej!
Hanna heter jag, 20 år från Karlstad. Är just nu ute och backpackar i Asien tillsammans med min sambo Samuel, Emma & Johan. Vår plan är att vara borta i närmare 8 månader, och besöka 16 olika länder. Jag ska försöka att uppdatera bloggen så mycket som möjligt under resans gång, i den mån vi har tillgång till fungerade internet. Jag finns även att följa på både instagram och vsco (klicka på cirkeln)

VSCO Logo

senaste från instagram: