Vad har hänt sedan sist?

 

 

Vi har lämnat Phu Quoc och Vietnam för Koh Rong i Kambodja.

 
 
 
 
Vi hade väntat oss en lugn och öde ö, men kom till världens backpacker/partyställe. Vilket var en riktigt trevlig överraskning. Det är otroligt backpacker-vänligt här, massvis med guesthouse och bungalows, många supersofta barer med happy hour, västerländska inkastare/personal överallt, mycket västerländsk mat men ändå utan att det tar över landets egna kultur & kök, etc. Alla restauranger serverar himmelskt god inhemsk mat, men även riktigt schyssta pizza/pasta/mexikanska rätter om man vill variera sig. Nästan alla restauranger här är på stranden, så du sitter och äter bara några meter från havet med sand mellan tårna. Hur härligt??? Och så spelas det bra musik överallt, drinkarna är goda & maten superfräsch. Det är hur mycket backpackers som helst här, från alla möjliga olika länder och åldersgrupper. Lokalbefolkningen är otroligt duktig på engelska och delar samma avslappnade och hjälpsamma/välkomnande attityd som alla backpackers. Det känns som alla på ön är en enda stor omhändertagande familj. Som ni hör så går det inte annat än att älska denna ö.
 
 
 
 

Vi har varit på full moon party

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi har hängt på white beach. Vattnet här är sååå fint!! Känns som jag skriver det hela tiden, men varje stopp vi gör blir bara vackrare och vackrare. Här är det inte alls lika skräpigt på stränderna som i Vietnam, utan här är de så som stränder ska vara, rena och vita. Vi blev riktigt överraskade av white beach som har så rent och klart vatten trots att det ligger precis vid "hamnen" och mitt i byn. Det var dock ingenting mot Long beach märkte vi senare. Mer om det i nästa inlägg! Bjuder på två sneakpeaks därifrån så länge:
 
 
 

Har ni sett något finare och busigare leende än det här? Blir helt varm inombords av dessa bilder. Det som underhåller Samuel här är Emmas imitation av en aggressiv anka vi mötte på stranden.












Kom ihåg mig?




Hejhej!
Hanna heter jag, 20 år från Karlstad. Är just nu ute och backpackar i Asien tillsammans med min sambo Samuel, Emma & Johan. Vår plan är att vara borta i närmare 8 månader, och besöka 16 olika länder. Jag ska försöka att uppdatera bloggen så mycket som möjligt under resans gång, i den mån vi har tillgång till fungerade internet. Jag finns även att följa på både instagram och vsco (klicka på cirkeln)

VSCO Logo

senaste från instagram: