Ganh Dau Beach - Phu Quoc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Igår hade vi riktigt tur med vädret, solen sken ändå från morgon till kväll. Vi åkte till en strand som heter Ganh Dau Beach, där var vattnet otroligt klart & blått. Klart har vattnet varit på de tidigare stränderna också, men då mer grönt än blått. Vi blev tipsade om den stranden av några svenskar vi mötte här om dagen. Det är inte en offentlig strand utan den tillhör väl egentligen de två resorten som ligger där. Det var väldigt lite folk, väldigt tyst & behagligt på alla sätt & vis. Personalen på restortet var otroligt vänliga, vi fick ligga i deras solstrålar helt gratis trots att vi inte var gäster till hotellet. Dessutom hade de en liten bokhylla där vi hittade några svenska böcker som vi fick lov att ta. Egentligen fick man bara ta en bok om man lämnade in en annan, men de gjorde ett undantag för oss som inte hade några utlästa böcker att lämna ifrån oss.

Efter en heldag där, åkte vi vidare till Mango Bay, som är en väldigt fin & lyxig resturang precis vid havet. Där beställde vi in supergott kött med rödvinssås & klyftpotatis. Dessutom fick vi in grovt surdegsbröd (!!) med riktigt smör innan maten. Helt fantastiskt verkligen. Utsikten & stämningen på den restaurangen var minst sagt idyllisk.












Kom ihåg mig?




Hejhej!
Hanna heter jag, 20 år från Karlstad. Är just nu ute och backpackar i Asien tillsammans med min sambo Samuel, Emma & Johan. Vår plan är att vara borta i närmare 8 månader, och besöka 16 olika länder. Jag ska försöka att uppdatera bloggen så mycket som möjligt under resans gång, i den mån vi har tillgång till fungerade internet. Jag finns även att följa på både instagram och vsco (klicka på cirkeln)

VSCO Logo

senaste från instagram: