SPELLISTA



Har typ fått dille på svartvita bilder, tycker det är mycket finare på något sätt. Igår var jag på sats och tränade efter en veckas uppehåll, var otroligt skönt ifall ni vill veta, har grym träningsvärk idag. Ikväll ska jag gå på årets första danslektion och det ska bli så jääääkla kul, har taggat hela veckan. Som jag skrivit tidigare har jag numera slutat i raggan och tänkte pröva på afrostreet som är en annan slags afrikansk dans typ, verkar riktigt kul. Gjorde förresten en sjukt jäkla grym spellista i söndags, tvingar er att lyssna på den så klicka häääääär
här
här
här
här
här
 
 

GRATTIS LINDA

Hade en riktigt trevlig kväll hos Linda igår, grattis igen goa Linda!!
 








här ser ni hur Linda såg ut när hon öppnade paketet ↑↓















 
 

only miss the sun when it starts to snow

I fredags efter skolan åkte jag, Olivia, Daniela, Siri & Maja in till stan för att köpa en födelsedagspresent till Linda. Vi tog en fika på melker och satt och funderade på vad vi skulle köpa då hon inte ville ha smycken utan något spontant och roligt. Kan ni gissa vad vi köpte?? Jo vi köpte en hamster, hahaha. Vi tog bussen ut till djurmagasinet och efter många om och men så lyckades vi tillslut välja en gullig hamster och en bur. Ni kan ju bara gissa Lindas reaktion när hon öppnade paketet och det låg en levande hamster i, det var nog det sista hon hade väntat, det var riktigt kul iallafall. Lägger ut bilder senare så ni får se!
 

crystal fighters

Hade inställda lektioner på eftermiddagen idag, vilket ledde till att vi fick sluta klockan 12. Jag och majsan stannade kvar i skolan och köttade fysik i 9 timmar (!!!!) satt alltså och kämpade med den fram 21.00 då hela älvkullen var folktomt, släckt och låst. Snacka om äkta krigare. Imorgon är dagen alla ettor fruktat senaste veckorna, fysikprovsdagen. Ska bli så stört skönt att få det överstökat och bara få gå hem och ta helg. Ska åka hem till Hagis där det väntas tacokväll och äkta mys, precis vad jag behöver efter den här veckan, fan vad hon äger alltså. 

 


ÅRETS BÄSTA DAG

Tisdag tjugoandra januari. Årets hittills bästa dag. Håkan går ut med att han släpper nytt album i april och kort därefter så kommer det ut att han kommer till PIP. Förstår ni lyckan? Glädjetårar !! Annars har jag inte så mycket att skriva, skolan är igång på riktigt och plugget tar upp det mesta av min fritid, underbart. Uppdaterar inte såflitigt som ni kanske har märkt, men föredrar kvalité framför kvantitet så skippar att lägga ut en mobilbild på frukosten och skriva nu ska jag gå till bussen och skriver istället när jag har något att lägga ut eller skriva, hajar ni? PUSS

 

karin



Har precis kommit hem, har varit kvar på skolan för att fota dansbilder på Karin i två timmar. Blev väldigt många bilder, tycker att några blev riktigt coola så ska lägga upp ett par här så fort jag är klar med redigeringen. Blev så himla glad när jag såg att jag hade haft 100 besökare här i helgen, hoppas ni fortsätter kika in, ni äger. PUSS.

2012

 
Januari: blev anlitad som fotograf på ett dop, var medryttare på Corvette och hade många mysiga ridturer tillsammans med Emma Gagnefalk & Jossan, träffade becca för första gången och bodde där i tre dagar, stod tillsammans med henne och välkomnade killarna som vunnit JVM i kungsträdgården, när jag kom hem så lagade bästa Bella en underbar brunch bestående av amerikanska pannkakor och scones till oss.
 
 
februari: kidnappade lina hela vägen till Linköping, var fortfarande vegetarian, lina bjöd på alfie en kväll, fyllde 16, la ner mig på det sista i skolan. 
 
 
mars: var i trysil, hade myskväll med klassen, hade många ups & downs utan anledning, ansåg att våren var här.
 
april: rebecca kom till karlstad, hade oerhörd ångest inför gymnasievalet, hade några bra kvällar med lisa, var i newyork vilket är det absolut häftigaste och bästa resan jag någonsin gjort, bestämde mig för att lämna vissa människor i det förflutna, var barnvakt nästan två gånger i veckan åt k-e.
 
 
maj: spenderade många sköna kvällar på sandgrund men olika människor, badade en hel del, våran bal ställdes in men efter protester hos rektorn så fick vi tillbaka vår bal, hade dansuppvisning i sundstaaulan, var på ciccis babyshower, började övningsköra, slingade efter många om och men håret, sprang vårruset, satt och grät hos syon och singlade tillslut slant om mitt gymnasieval, var i stockholm med nian, gjorde en fotovägg, efter att ha varit en riktig hästjej de senaste 9 åren och ridit tre gånger i veckan senaste tiden så insåg jag plötsligt att jag faktiskt inte längre tyckte det var roligt så bestämde mig för att sluta och gjorde det.
 
juni: hade en myskväll på bryggan med Isabella, firade en riktigt bra midsommar med Lisa & Julia och hela korvgänget, hade pappa&dotterhelg i stockholm och passade även på att hälsa på becca, ramlade med cykeln dagen innan balen och slog bokstavligen halvt ihjäl mig grät och grät och grät och tyckte så synd om mig själv, niornana hade bal som var riktigt lyckad (trots alla mina plåster och skrapsår) jag deltog i spexet och agerade rollen som min kemilärare från dalarna vilket också blev riktigt lyckat, åkte på kryssning, var på klassresa i göteborg, hade många fina sommarkvällar vid vattnet med personer jag tycker om, sommarjobbade även en vecka.
 
 
juli: Sommarjobbade ytterligare två veckor. Var på en liten semestertur genom Sverige & Danmark och njöt utav den finaste och varmaste veckan på hela året i Helsingborg, Helsingör, Köpenhamn, Nyhamn, Malmö & Göteborg. På de sista stoppen fick vi även sällskap av Anna & Julia och resan avslutades i smögen där vi hade några oförglömliga dagar. Var på PIP tillsammans med bästa tjejerna, Clara som jag inte träffat på fem år kom till Karlstad och bodde hos mig en vecka och allt var så underbart och bra, livet kunde bara inte bli bättre. Vindarna vände snabbt och sista dagarna av juli stod vi alla förstenade av chock och sorg då en underbar person drastiskt lämnade oss och blev en ängel. 
 
augusti: Tog bort både bloggen & facebook ett tag, åkte även denna sommar till Italien och bockade av ytterligare ett par fantastiska Italienska städerna från vår lilla checklista, släppte allt och bara låg i solsängen och njöt av Italiensk pasta. Kom hem och spenderade många timmar med Lina & kom även mycket närmare Emma. Åkte upp till mormor i Värmskog och bodde där i några dagar, åkte båt ut till Sättersholmarna med Lina & Cassandra och ett helt gäng och hade en mysig dag där med dem. Frida Grahn gillade några av mina bilder på Instagram och jag levde på det hela månaden. Åkte ut med båten ett par gånger och försökte få ut det sista av den svenska sommaren. Avslutade sista helgen på sommarlovet på bästa sätt hemma hos Jennifer. Började sedan första året på gymnasiet på naturvetenskaprogrammet på Älvkullen vilket kändes vuxet och kul, så underbart att äntligen få slippa högstadiet. Och trots all min ångest och alla dessa fördomar så kom jag fakiskt i en riktigt bra klass som jag trivs väldigt bra i. 
 
 
september: blev brutalt nollad av treorna vilket faktiskt var väldigt roligt, började för varje dag som gick släppa tankarna på att byta linje då det faktiskt inte var alls så hemskt som jag hade räknat med, åkte till Göteborg med Emma i två dagar, köpte kort på sats, hade några trevliga kvällar på hammarö.
 
 
oktober: Var på Alfie och käkade med klassen, mörkret var ett faktum och jag och mina vänner spenderade de flesta kvällarna genom att mysa ner oss under en filt med levande ljus på bordet. Efter att hela hösten ha bloggat väldigt glest så bestämde jag mig för att lägga ner bloggandet helt och hållet. Höll tillsammans med Sanna en överraskningsmiddag för Lina som fyllde 16.
 
november: Hade höstlov och åkte upp och bodde hos Becca i stockholm i tre äventyliga dagar, familjen kom upp till Stockholm och vi bodde kvar där på hotell i ytterligare tre dagar. Var på ridsportsgala på Nöjesfabriken tillsammans med Ungdomssektionen som jag sitter kvar i fram till årsmötet i februari trots att jag inte är akiv i stallet. Sista twilightfilmen kom ut och jag och Lina satt såklart bänkade helt lyriska. Slingade håret igen. Började jobba regelbundet på Carli Choklad.
 
 
december: Jobbade varje lördag hela december, hade extremt mycket i skolan och under november och december pluggade jag mer än vad jag totalt gjort under hela mitt liv, åkte även på en dunderförkylning precis innan lovet och var sjuk i dryga två veckor. Firade jul här hemma tillsammans med hela släkten. Sov ikapp all förlorad sömn och lämnade i princip inte sängen första veckan av lovet. Var ensamhemma i tre dagar & Emma bodde då här med mig. Firade världsbästa nyår i skattkärr och hade ett grymt bra lov.

HOVFJÄLLET



















 
Några fler från Hovfjället i lördags. Invigde helgen med ett zumbapass & sedan 10min löpband på det. Nu ska jag strax ta bussen bort till Romstad för att spendera kvällen där med en av mina absoluta favoriter. Imorgon bär det återigen av mot Hovfjället men denna gång tillsammans med klassen. Är övertygad om att det kommer bli riktigt jäkla kul. Har inte bestämt mig för om jag orkar släpa med kameran eller inte, bestämmer det imorgon. PUSS

156 dagar kvar



En bild från i förmiddags då jag Emma & Anna körde ett stenhårt Tabatapass på Sats. Imorgon är det tillbaka till verkligheten med tidiga morgnar, skola och högar av plugg som gäller. Kollade provschemat inför våren förut och det ser  inte bra ut kan jag bara säga, ångesten har redan anlänt. Dessutom vill jag inte lämna min klass till sommaren, vill verkligen inte det. Men om det är något positivt så är det väl att jag numera äger ett busskort och kan åka hur mycket buss jag vill, frihet. Idag är det dessutom precis en månad kvar tills jag fyller år igen, var tar tiden vägen?! Vill inte bli 17 vill vara föralltid 16.

SVARTVITT

 
Hittade en bild på mig och Oliwer från i våras någon gång. Ska snart åka till mormor en stund och efter det ska jag till stan och fika med nyårsgänget och senare ikväll ska jag åka till Hammarö och lämna lite grejer och förhoppningsvis kanske jag får övningsköra dit, wiho! & följ mig gärna på bloglovin!

HELG

I fredags hade jag, Emma, Erika & Sofia lite tjejmys inne i Emmas bastu, riktigt skönt och mysigt. På lördagen ringde klockan riktigt tidigt och jag och ett skönt gäng bestående av gammalt mariebergsfolk + några fler åkte upp till Hovfjället. Där gled vi runt i backarna hela dagen och hade det faktiskt riktigt roligt. När vi tillslut kom hem så slocknade jag och Emma i varsin säng och sov riktigt länge. Idag har jag knappt kunnat röra mig tack vare den grymma träningsvärken jag fick efter årets första pass på sats i fredags, men trots det så släpade jag, Emma & Anna oss ändå iväg till sats och gymmade en timma i förmiddags.
 

















 
 

NYÅR

2013. Hade verkligen världens roligaste nyårsafton igår, hade det hur bra som helst verkligen. Började kvällen med middag hemma hos Sofia tillsammans med goa tjejer, sedan fortsatte kvällen i Skattkärr och vid tolvslaget hamnade vi på torget med hela övriga Karlstad. Säger precis som alla andra men var tog 2012 vägen egentligen? Det har aldrig gått så fort som det året, men det har varit ett ganska så bra år och jag hoppas och ska se till att 2013 blir ännu bättre. Ha ett riktigt gott nytt år bloggisar


















Emma står för bilderna, hennes blogg hittar ni här



RSS 2.0