Du får mig.

Skulle ihop med åtta tjejer ha käkat god middag och haft en sällskapsspel-kväll igår. Men nu var sex av åtta sjuka så jag och Maja blev ensamma istället. Dagen har jag ägnat åt att göra en burk med lappar över allt jag vill minnas från året, precis som alla andra bloggare. Tycker det verkar lite roligt så följer strömmen fyra månader senare än alla andra.
 
 

VILL HA DET HÄR NU:

Fysikprovet är äntligen ur världen. Känns som att förra helgen var minst en månad sedan, så lång har den här veckan varit. Men nu är det äntligen över för den här gången och det ska vi fanimig fira så ikväll går bussen mot Forshaga av alla ställen. Kommer bli ett äventyr. Har inga bilder att blogga med då jag har varit extremt dålig på att fotografera senaste månaderna, ska bättra mig. 
 

















 









bruna ben, solslingat hår, gröna träd, blåa sjöar, kritvita converse, söta osockrade jordgubbar och glada studenter, bästa dagarna på året.

Kan alla bara sluta gråta

Fysikboken stalkar mig, har hängt med den över 10 timmar den här veckan. Fick tillslut psykbryt och gick ut i det underbara vårvädret och sprang milen. Just nu finner ni mig liggandes på mattan med bastilles nya album i högtalaren, ger det 4/5 stjärnor, mycket bra.


min helg i 60 ord

hade det lite för roligt i fredags, upplevde mitt livs längsta arbetsdag i lördags för att sedan få åka hem och göra mig i ordning innan jag åkte hem till Emma som styrde upp en riktigt rolig kväll. Sov kvar där och ägnade hela söndagen åt att städa innan jag tillslut somnade i sängen klockan nio. Tack mitt hjärta, love you.


onsdag den tionde april



HALLOJ. Slutade 11 idag, sen dess har jag befunnit mig at casa de Linderholm och "solat", ätit chokladbollar och haft det mysigt. Just nu kämpar jag med mitt tal inför nationella provet men koncentrationen har nog aldrig varit sämre. Vill ha helg NU, kommer bli riktigt bra om den blir som planerat.
 
 

HULTSFREDFESTIVALEN




tills döden skiljer oss åt - petter.



Tre fina födelsedagsbarn i klassen, firades med den berömda kladdkakan. Världens bästa emma slängde sig på cykeln och kom hit med chokladbollar till mig så fort hon fick höra om bankkortsdramat i stan, så mycket love på henne. Har haft sällskap av Petter i hörlurarna hela dagarna, han släppte nytt album i onsdags, tycker att ni borde ta en titt på det om ni inte redan har gjort det.

HÅLL OM MIG

 har haft en jättebra dag idag, har varit på hur bra humör som helst men sen bara vände allt och nu är jag riktigt bitter på livet. Insåg att jag inte har och heller inte kommer att få något sommarjobb, och får jag inget sommarjobb så faller hela mitt liv ihop känns det som. Sen är jag arg som fan över nationella provet i svenska, HATAR tema framtid jävla horämne. Sen skulle jag köpa en chokladboll men då funkade inte mitt bankkort. Gick till bankomaten för att ta ut pengar och då slukade bankomaten mitt bankkort så det kommer jag aldrig mer få se igen.

Petter – Håll om mig


TRYSIL


















Några av bilderna från Trysil. Är sjukt nöjd men kameran på telefonen så lämnade faktiskt min kära kamera hemma för en gångs skull. Älskar trysil men efter en hel vecka borta längtar man nästan alltid hem igen, jag i alla fall, och saknar mina vänner väldigt mycket känns som jag inte sett dem på evigheter. Är nog lite hemkär ändå.

HEMMMMMMAAAA

Tjenis. Kom hem från Trysil för någon timma sedan, jag övningskörde de sista 13 milen hem så ni kan själva gissa kaoset i bilen. Har haft en underbar vecka i Trysil trots att jag antaligen har fått tillbaka min muskelinflammation i ryggen igen vilket verkligen är hur jobbigt som helst, har även halvt krossat min svanskota efter en rejäl vurpa på längdskidorna men annars har vi haft det hur bra som helst med en dag på längdskidorna och alla andra dagarna i slalombackarna. 
 
 

bjuder som fan på den här mycket seriösa videon som jag gjorde i min rastlöshet i bilen, bara för er kära bloggläsare.
 
 

SÄLEN & TRYSIL

Hola bloggeeen. Är i Trysil och åker skidor, eller ja just nu är jag tydligen i Sälen. Vet inte riktigt varför eller hur det kommer sig men satte oss i bilen för "en överraskning" och ja nu är vi här i Sälen. Vi ska nog käka här och kolla hockeyn och sen åka tillbaka och förhoppningsvis stanna i Trysil resten av veckan tror jag, tänkte bara passa på att säga hej nu när jag ändå har 3G. Byebye! 


ATM

Sitter i bilen påväg på semester med familjen, hörs om en vecka




RSS 2.0