Sista dagen i backen

  






Två bilder från dagens åkning. Igår blev det endast ett enda åk för vädret var så kasst. Istället slappade vi på hotellet fram till lunch & efter det begav vi oss till afterskin där vi stannade ända till kvällen. Riktigt bra afterski faktiskt, hade varit kul att va där med några i ens egen ålder. Imorgon vid 19 går flyget hem till Sverige & fram tills det blir det häng i byn i och med att liftkortet gått ut & vi måste checka ut från hotellet, lite segt men men, en fantastisk resa har det varit iallafall!

Österrike - St Anton

Befinner mig just nu i Österrike med familjen + familjen Brofäldt Nilsson. Vädret har varit väldigt blandat hittills, det har varit sol, regn, snöstorm, helgrått med dimma & allt på en dag ibland. Vilket har lett till att även åkningen har varit lite blandad. Men de där dagarna/timmarna som backarna har varit perfekt pistade & himlen lysande blå lever man verkligen för. Älskar verkligen vyerna av alla berg & dalar när solen steker & alla färgglada människor glider fram. Det är faktiskt finare än alla stränder i världen vill jag påstå. Miljön gör faktiskt minst 50% av åkningen om du frågar mig. Blir lycklig av att åka runt bland såhär vackra vyer hela dagarna. Idag tog vi bussen till Lech, som är ett system lite längre bort. Riktigt bra åkning & fina vyer även där. Nu har vi bara två dagars åkning kvar innan hemfärd. Uppdaterar mer hemma!









 

 

 

 

 



studenten













 














 
Just idag så saknar jag verkligen min klass. Tittade igenom alla bilder från studenten och fick gåshud över hela kroppen. Sådan extremt glädjefylld dag var det här. Eller ja alla de här tre åren var väldigt glädjefyllda. Har haft så kul ihop med de här människorna, älskade na12c.

26e juli



 

Alla hjärtans dag

 




 
Det är väl ingen nyhet att jag älskar överraskningar. Så när Samuel kom hem från jobbet hade jag fixat lite alla hjärtans dags mys här hemma, som vi avnjöt innan vi begav oss till Alfie för middag med min familj, mormor, farmor & farfar.

min 20-årsdag

            
 
 
 
 




 
 
 
 
Vaknade av blommor på sängen och en dunderfrukost som Samuel fixat. Tog givetvis en tripp till bolaget under dagen, och Samuels familj kom över på tårta. Hade träning på kvällen och efter den så lurade Samuel iväg mig till Casanova där han bjöd på middag. När vi kom hem så väntade Lina i lägenheten, tillsamamns med min familj & glass. Hade verkligen en superbra födelsedag, hade inte kunnat önska mig mer. Är så tackam för alla som uppvaktade mig, speciellt Samuel som till och med tog ledigt från jobbet för att fira mig från morgon till kväll. Lördagen innan så firade hela släkten mig hemma hos mamma och pappa som hade bjudit över hela min släkt + Sara, Samuel, Lina & Emma (som tyvärr är i Thailand) på middag. Jättemysigt!! I förrgår firade jag med vännerna som kom hit på middag & riktigt roliga lekar innan vi begav oss ut på stan. Hade verkligen jättekul!! 
 

ytterligare några balbilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
       
 
 
       
 
 
       
 
 
 
 
 
Några ovisade bilder från balen, och några som ni redan sett tror jag. Har precis fått photoshop så vad tvungen att pilla lite för skojs skull. Den här dagen, veckan & månaden är vekligen så mycket gläjde att blicka tillbaka på.
 



RSS 2.0