grattis emma

idag fyller en mycket bra person 17år, önskar henne en dunderbra födelsedag nere i skåneland och skickar varma grattishälsningar. Grattis min solstråle, love you!






Påsklov

Befann mig hos Lina tillsammans med Cassandra & Sandra igårkväll. Åt tacos och frukt och spelade sällskapsspel hela kvällen, riktigt mysigt! Idag har jag varit hos mini en stund och även hos en av mina tremänningar och lämnat påskägg. Bella och jag har påskpysslat lite också, tycker sånt är lite mysigt. Nu blir jag snart hämtad av osten, ska dit på middag med familjen ikväll. PUSS


TWO DOOR CINEMA CLUB

 


Two door cinema club - I LOVE YOU. Trettonde juni ses vi på Hultsfred!! 

Sjukis

Mår inte alls bra då jag har gått och blivit sjuk. Ska inte lämna sängen på hela dagen ska bara ligga här i min ensamhet och mysa med bra filmer och massa te i hopp om att lyckas bli frisk innan lovet.




1. Här & nu. 2. födelsedagspresent till mamma 3. övningskör 4. hundprommis med isabella & viggo 5. deluxevåffla 6. roligaste bilden jag har på jullebulle 7. mitt väldigt tjocka barn 8.9. nedräkning.

SHOW ME WHAT IM LOOKING FOR






Några bilder från förra helgen då jag hade huset för mig själv och hade lite folk som kom över. Imorse vaknade jag vid sju och möttes av mindre glada föräldrar som har bossat runt över mig hela morgonen. Efter flera timmars städning, matlagning och smörade ligger jag återigen på plussidan, hallelujah. Kvällen igår var bra men slutade tyvärr i kaos på grund av onödigt bråk. Idag står majsan, fysik och fruktsallad på schemat - tradition.

GRATTIS MAMMA



Hejsan svejsan här har det uppdaterats lika bra som alltid ser jag, woopsie. Har haft en oerhört lång vecka och längtat efter helgen mer än någonsin. Igår fyllde mamma 43 år vilket vi firade genom att käka på Via Appia tillsammans med övriga släkten. Idag har jag jobbat och faktiskt så tabbade jag mig inte idag. Ikväll väntas det 18-års fest för Kristian som fyller år men innan det blir det lite tacosmys med la familla. Ha det braaaaaaa

sagostund

Sitter hemma hos mini som jag precis har bäddat ner i sängen efter att ha suttit och läst sagor för honom här i knät senaste timmen. För övrigt är hela den här veckan är ett helvete, lider av allvarlig sömnbrist och pluggdepression.



MASKERAD




I fredags var det maskerad hemma hos födelsedagsbarnet Greta, riktigt rolig kväll!! Mådde som en överkörd igelkott i lördagsmorse när jag fick smset ovan, bästa majsan.

READY FOR THE WEEKEND

Har inte haft tid att blogga då skolan äter upp mitt liv. I helgen var jag och mamma i Stockholm och kollade på Magnus Uggla, kung han. Hann även med lite shopping och köpte mig äntligen en efterlängtad iphone som jag har sparat till ett bra tag. Känns jävligt bra faktiskt. Längtar mer än någonsin till helgen då jag kommer kunna lägga mitt livs sista historiaprov bakom mig och har roligheter med vännerna inplanerade på både fredag och lördag, åååhåhå snälla fredag skynda lite då.

 

 


hurry up, we're dreaming



Är på världsbäst humör. Har grymmaste planerna för sommarlovet och kommande helger, längtar ihjäl mig!!! Har kommit fram till att min vardag enbart går ut på att längta efter saker. I eftermiddag ska jag möta upp Jossan och så ska vi på treårskalas hos vårat lilla hjärta, ska bli jättekul att få träffa hans släkt, tänkte ta med mig kameran och dokumentera så har ni tur får ni se några bilder. Inviger även min nya blus från oddmolly idag, köpte den när jag och maja var i stockholm, vad tycker ni?? pusspuss!

HIPP HIPP HURRRAAAAA



Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Cecilias 17-årsdag!!! Grattis på födelsedagen mitt lilla matvrak, hoppas du får en underbar födelsedag!! ♥
 

mammas lilla hjärta








senaste



1. städade skåpet 2. soluppgång vid mariebergsviken 3-6 klassfesten 7. sommarstugan 8. 10km senare med kusinen 9-10 stockholm med majsbollen 11. bästa mammi 12. maja pigg och glad i söndags 13. hos carro i helgen 14. majsan igen denna gång inne på tacobar.

Lovade mig själv att plugga som en idiot på lovet, har jag ens öppnat boken? nej. Jaja jag får ta tag i det där senare i veckan för nu ska jag lägga mig och lyssna på michaela och dasha ligger efter med senaste poden. puss på er! 

teenage crime

Hade en jäkligt rolig kväll igår, flängde runt över halva Karlstad och hamnade tillslut hemma hos Maja som styrde klassfest för sin gamla klass. Min rygg gör fortfarande så ont att jag vill dö men när jag vaknade upp med den här fina påsen på mitt rum så kan ju inte vara annat än glaaa'

 


 
 

tre från stockholm

 




Jag och Maja var som sagt i stockholm i torsdags, tåget var inställt så vi fick åka buss istället och maja hade inte köpt någon tågbiljett men hon lyckades ta sig till stockholm ändå, bra dag med mycket skratt och lite shopping.
 

ute och käkar med pappa som inte vill vara med på bild




RSS 2.0