Studentveckan

Hur ska man ens kunna sammanfatta de 2 bästa veckorna i ens liv?
Vi kan väl säga som såhär att mina förväntningar på de här 2 veckorna var högre än högst så jag var ärligt talat lite rädd för att bli besviken. Jag försökte därför att sänka mina förväntningar lite men misslyckades helt och hållet då taggen har varit extrem. Och jag kan bara säga WOW, dom här veckorna varit så mycket bättre & roligare än vad jag ens hoppades och drömde om.

Napa var det roligaste någonsin. Är så himla nöjd med hela resan, med dom jag valde att åka med, med hotellet, med vädret, med allt vi åt och drack och gjorde där nere, allt. Inte en enda sak är jag missnöjd med. Vi hade så jäkla roligt & levde verkligen life. Tar med mig så många roliga minnen från den resan. Har skrivit en ganska lång och detaljerad dagbok för varje dag så att inget ska glömmas bort. Bästa på resan måste vara vår andra och tredje utekväll, restaurangen piaza blanco (eller vad den nu hette), nissi beach, halloumiosten och PARTYBÅTEN. Så jäkla roligt, nice gott & gött. Bäst.

Sen kom vi hem på söndag morgon & på kvällen träffades jag & några kollegor för en afterwork (utan work dock haha.) Också en mycket trevlig kväll!

Måndagen innebar bal för friskolorna + Tingvalla och åååååh så fina alla var, mitt hjärta svämmar över av stolthet. 

På tisdagen var det dags för vår bal och det var en så himla fin & rolig dag & kväll. Alla var verkligen sitt allra finaste jag, så himla fina håruppsättningar & så himla fint sminkade, & alla var klädda tjusiga klänningar & eleganta kostymer. Blir rörd av bara tanken. Vädret var dessutom superfint (tack gode gud), maten vad supergod & vinet lika så. 

Först samlades vi alla i ccc för att ta lite bilder, sen hade Janne fixat en superfin bil åt mig & min baldate Max som vi tog oss från museiparken till CCC i. 1h och 45min tror jag det tog men tiden gick fort i den gassande solen med lite musik och champagne i handen. Väl där inne fick vi en fördrink och fick gå till bords nästan direkt. Jag satt med Daniela, Siri, Hana & Josse så var supernöjd med sällskapet. Sen höll någon ett fint tal om framtiden & sen var det dags för mig & Max att dansa vals innan det blev vanlig nattklubbsdans. Himla rolig, fin & bra kväll!!

Torsdag. Dagen med stort D var äntligen kommen och klockan ringde 05:30 tror jag. Pigg som en lärka flög jag upp ur sängen & fixade mig innan jag tog bussen tillsammans med en stor skara från klassen. Hemma hos Maja bjöds det på god frukost i form av ost kex kallskuret & exotiska frukter samt jordgubbar & champagne. Några hade fixat "klassens" som verkligen var jättelyckat & klockrent. Jag blev "klassens wild card" med motivering av Hultsfred. Siri blev klassens cant handle her alcohol, Daniela blev klassens diktator, Anna klassens periodere, Maja klassens kåtbock, Ida klassens skvallerreporter & Estelle klassens Maria montazami adoptera mig, etc. Alla var verkligen jätteroliga & klockrena. Maja höll ett tal för klassen också innan vi skuttade iväg till skolan. Väl där delades betygen ut innan vi gick till aulan för en timmes show. Stämningen där inne var MAGISK. Wow taket lyfte verkligen så taggade & glada var alla. Alla skrek, dansade, jublande & sjöng med till uppträdandena, det var asfett. Efter det väntade den sista skollunchen där även alla stipendier delades ut. SuparSiri kammade hem ett välförtjänt stipendium vilket jag tycker var väldigt roligt, blir så stolt!! Så himla duktig!! Sedan tackades alla lärare av på skolgården innan hela klassen samlades i klassrummet för ett farväl. Jag velade lite med bestämde mig sedan för att hålla ett tal till klassen, det är något jag funderat på att göra under en längre tid. Kände ändå att jag ville tacka klassen och berätta för dom hur bra dom har varit och hur kul jag har haft med dem trots allt, innan vi splittras. Är jätteglad att jag faktiskt skrev & framförde det talet, det blev lyckat även om jag blev lite rörd & var lite småberusad haha. Sen tog vi oss ner till e-korridoren där vi taggade till tusen för att springa ut. Stämningen var helt sjuk, så taggad, glad & förväntansfull. Direkt när vi sprang ut så samlades vi i en klunga och skrek för vi är na12 na12 na12c ja vi är na12 na12 na12c & sedan refrängen på stad i ljus. Hittade tillslut min familj & blev jätterörd. Leif & Ingrid var där, Anders & Maggan, Marianne, Marcus som jag inte sett på ett halvår(!!!), familjen Timåker & hela släkten. Kramades med alla dom & fick så mycket blommor att min hals nästan gick av. Några tårar kom krypandes i ögonen då. Fick en jättefin blomma från Saras familj också, & Anna & Sanna & även en från Daniela med ett jättegulligt kort. Blev så rörd!!

Sedan var det äntligen dags för flaket & jag var übertagg. Musiken var så sjukt bra om du frågar mig och alla var så glada & fria!!! Wow den känslan var obeskrivlig. Vi hoppade dansade sjöng & skrek oss genom stan några varv innan vi blev avsläppta på skolan igen. Farfar hämtade mig & körde mig till mottagningen där alla var samlade och inväntade mig. Vi åt mat och jag försökte hälsa på alla & prata lite. Är så himla glad att så många kom för att fira mig. Fick så himla fina presenterar & att alla var här flera timmar för min skull betyder så himla mycket verkligen. Drack en hel del Ramlösa för att balansera lite i värmen som nästan tog kol på mig. Mamma höll ett jättefint tal också, blev så himla glad att hon hade skrivit ett och dessutom framförde det inför alla. Pappa hade också gjort det men fick inte tillfälle att hålla det så han höll det i bilen på väg hem från jobbet dagen efter. Öppnade alla presenter innan jag kilade vidare till Sanna där klassen samlades för att föra tillsammans innan Nöjesfabriken. Hängde framför allt med Daniela hela kvällen & förfesten var nice, bussresan in till stan var också kul. Jag och Daniela satte oss utanför nöjes & hade lite deeptalk innan vi gick in. Sen kom jag inte in för hade mitt leg i balclutchen klantig som jag är, så pappis kom snabbt som blixten på cykeln, bäst är han. Nöjes sen var helt okej, nöjes är väl inte jätteyey men jag hade kul, jag är nöjd med kvällen. Åt BK med lina & Johannes innan jag slocknade hemma runt 4.
Det var min student. Wow förstår inte att det är över. Har längtat efter dom här två veckorna hela mitt liv & nu är dom liksom över. Och dom var bäst. Verkligen bäst. Helgen som kom sen var verkligen pricken över i på dom här två veckorna. Vill verkligen pussa & krama på alla som varit med och gjort dom här två veckorna såhär bra. Tack ni är bäst är så tacksam & glad.





studentbalen








 
 


 

 



RSS 2.0